Információbiztonsági szolgáltatások

Személyes, ügyféloldali tapasztalataink azt mutatják, hogy hogy az informatikai vállalkozások információbiztonsági projektjei sok esetben azért nem zárulnak le sikeresen, mert nem veszik figyelembe az ügyfél szervezeti felépítését és üzleti működését. Míg a tanácsadó cégek hiányos technológiai ismeretei okoznak hasonló elégedetlenséget ügyféloldalon.

Az Infobex Kft-nél együtt van a tapasztalt vezetői tanácsadó gárda, a mély ismeretekkel rendelkező információbiztonsági szakértő csapat, illetve a nagy múltú üzemeltetési tapasztalat, ami garantálja sikeres információbiztonsági projektek levezetését, tanácsadói, auditori feladatok, komplex problémák megoldását.

Információbiztonsági szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink napi gyakorlatban előforduló problémáira nyújtsanak testreszabott megoldást. A módszertanok kidolgozásánál figyelembe vettük auditor szakértőink Big4 cégeknél szerzett tanácsadó, illetve ügyfél oldalon szerzett vezetői és szakértői tapasztalatait.

Szolgáltatásainkat az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően tudjuk testre szabni, így nincs sok értelme sablonos felsorolásnak. Ennek ellenére  a lentiekben felsorolunk a teljesség igénye nélkül pár olyan szolgáltatást, amelyekben már nagy tapasztalatra tettünk szert.

Audit

· Informatikai audit
· Biztonsági audit
· Sérülékenységvizsgálat
· Adatvédelmi audit

Tanácsadás

· Biztonsági stratégia kialakítása
· ISO/IEC 27001:2005 irányítási rendszer kialakítása
· Biztonsági projektek minőségbiztosítása
· Adatvédelmi folyamatok és szabályzat kialakítása
· Üzletmenet-folytonossági tervek összeállítása